Associa’t amb nosaltres

Sobre nosaltres

ASSOCIA'T AMB NOSALTRES

El nostre model de negoci es basa en la concentració de carteres mitjançant la unió en una clau única.

Beneficis que s’aconsegueixen i quins avantatges competitius es gaudeixen:

  • Disposar de central de serveis on es concentra la gestió administrativa i la gestió de sinistres de les corredories integrants.
  • En gaudir d’una clau única, les despeses derivades de l’aplicació de la legislació vigent desapareixen, com ara: Defensor Client, Pòlissa de RC i caució, Avals sobre primes, LOPD, Blanqueig de Capitals, Defensor de l’Assegurat, Col·legiació, etc.
  • És un veritable avantatge competitiu, ja que a algunes asseguradores no els interessa obrir clau si no s’hi aporta un important volum de negoci.
  • Estar integrat en una Corredoria més gran i líder en el sector, fa que es pugui accedir pràcticament a tot el ventall d’asseguradores existents al mercat, la qual cosa implica accedir també a totes les solucions per als nostres clients ia una facturació més gran, donant un servei integral de productes a tota la cartera d’assegurats.
  • El benefici dels acords amb les asseguradores es tradueix directament en les condicions econòmiques, tot això gràcies al volum obtingut pel procés de concentració de les carteres, també en servei, en productes propis i mitjans que aporten les companyies asseguradores per augmentar les nostres vendes.
  • La mida ens ha demostrat en tot aquest temps que ofereix molts avantatges, entre ells la capacitat de poder afrontar tots aquests desafiaments, ja que és ben conegut que el nostre regulador vol empreses de mediació de mida important.

Si necessites algun dubte, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.