pROMOCIÓ ESPECIAL PER A COL·LEGIATS/DES

Des del Col·legi d’Economistes de Catalunya, s'ha acordat un marc de col·laboració amb la Corredoria d’assegurances Alertis Brok-J.Tell.

A Alertis Brok-J-Tell, donem a tots els col·legiats solucions asseguradores tant en l’àmbit professional com a particular i, oferim una àmplia gamma d’assegurances amb grans avantatges per als membres del Col·legi d’Economistes de Catalunya i els seus familiars i col·laboradors.

Alertis Brok–J.Tell us dóna la benvinguda amb un regal de Pack Protecció.

Consta d’un Pack de dues assegurances, una d’Assistència en viatge i una altra d’Accidents, totalment gratuïtes per un any i sense compromís de continuïtat.

El millor preu de la teva assegurança de vida, a només un clic, una solució per garantir el futur dels teus.

Es tracta d’una assegurança de vida dissenyada especialment per a Economistes. Cobreix la mort i la invalidesa total i permanent per accident o malaltia durant les 24 hores del dia i arreu del món.

Assegurança de Cibertseguretat

El covid-19 ha generalitzat el teletreball però ha disparat els atacs informàtics. Per protegir-nos Alertis Brok – J.Tell, ofereix una pòlissa de ciberseguretat amb MGS amb especial atenció a la prevenció, com és la protecció i monitoratge remota permanent dels teus equips, la gestió d'incidents, les pèrdues ocasionades i la responsabilitat, enfront l'administració i tercers, amb un preu molt ajustat. Com a promoció especial i només durant aquesta setmana, pots provar-la GRATIS durant 2 mesos .SOL·LICITA
INFORMACIÓ