LOGO ALERTIS

Ingrid Garzón
igarzon@alertis.es - 93 405 13 19

SME 1_page-0001 (4)
LOGOS-1 (2)_page-0001

Ingrid Garzón

igarzon@alertis.es

93 405 13 19

Sindicat de Mossos d'Esquadra

Assegurances

Aconsegueix fins a un 25% de descompte en qualsevol assegurança que contractis 

abans del 31 de desembre

Si estàs afiliat/ada al SME, descobreix les millors ofertes d’assegurances que t’ofereix Alertis Brok.
Hem aconseguit els millors preus i la millor qualitat de producte, perquè te’n beneficiïs.

Servei de qualitat

Oferim un servei de qualitat i personalitzat.

Garantia futura

Aportem tota la nostra experiència professional.

Qüestió de confiança

Garantim la defensa i protecció total dels teus interessos.

Assegurança de la llar

Perquè cada casa és un món i la teva llar és única, t'oferim una assegurança de la llar per a cada necessitat, amb les cobertures més completes i totalment adaptades a tu. Tant si vols assegurar el teu habitatge principal, la teva segona residència o la teva comunitat de veïns, amb les millors condicions, protegeix-te de qualsevol imprevist, amb àmplies cobertures i serveis exclusius.

Diseño sin título (2)

Assegurança d'automòvil i moto

Tenim l'assegurança de cotxe i/o moto que busques. Tria les cobertures que millor se t'adaptin i condueix amb tota tranquil·litat. Tria entre les tres modalitats, assegurança a tercers, assegurança a tercers complet, assegurança a tot risc.

Diseño sin título (4) (1)

Assegurança d'accidents

Una assegurança d'accidents perquè et sentis protegit en el teu temps lliure. T'oferim una protecció total davant de situacions de mort per accident, invalidesa permanent per accident amb parcials, despeses d'assistència sanitària per accident i assistència en viatge i domiciliària. Senzill, a un preu molt competitiu, oferint-te les cobertures més completes sense increments per trams d'edat.

Diseño sin título (12)

Assegurança de vida

Si tens responsabilitats familiars o personesa al teu càrrec, tenir una assegurança de vida t'aportarà tranquil•litat. Les assegurances de vida són un resguard davant possibles situacions desfavorables que puguin ocórrer i on els ingressos econòmics es poden veure afectats. Es tracta de protegir i garantir la teva estabilitat econòmica i la de les persones que depenen de tu.

Diseño sin título (7)

Assegurança de decessos

És molt més que una assegurança de decessos, a part de cuidar de la teva família, sempre podran comptar amb l'ajuda necessària per a realitzar tots els tràmits, gestions i serveis. T'oferim una assegurança que proporcionarà el màxim suport als teus éssers estimats, amb una àmplia cobertura en cas de mort, assistència en viatge, accident, malaltia, assistència legal i gestoria.

Decessos

Assegurança de salut

Oferim un opció excel·lent per a totes aquelles persones que desitgen comptar amb una assegurança mèdica completa, per cuidar la seva salut i benestar sense haver de fer front a copagaments, amb un ample cuadre mèdic i la millor qualitat sanitària a millor preu.

Diseño sin título (5)

Assegurança d'assistència en viatge

Viatja amb total tranquil·litat, amb l'assegurança de viatge que més s'adapti a les teves necessitats. Disposem de tota mena d'assegurances adaptades a tu i a la teva forma de viatjar. Perquè només t'hagis de preocupar de divertir-te, viatgis on viatgis i amb qui viatgis.

Diseño sin título (9)

Assegurança per a patinets elèctrics, mòbils, tablets i molt més.

La seguretat és el més important. Amb l'auge del patinet elèctric, una de les necessitats que ha sorgit és la d'estar ben cobert davant els possibles accidents. A més, descobreix l'assegurança a tot risc per al teu Smart Phone o Tablet. Protegeix-te davant de qualsevol dany accidental, líquids, trencament de pantalla, robatori i furt.

Diseño sin título (14)

Si tens dubtes, contacta'ns.

Estarem encantats d’assessorar-te i ajudar-te a trobar les assegurances que millor s’adapten a les teves necessitats.

Ingrid Garzón

igarzon@alertis.es

93 405 13 19

Balmes, 150, Entr. 5ª
08008 Barcelona